MP-ministrar investerar i kolkraft, kärnkraft och flyg

“En genomgång av de rödgröna ministrarnas finansiella innehav, gjord av DI, visar att de miljöpartistiska ministrarna Amanda Lind och Per Bolund har placerat i fonder med innehav i bland annat kärnkraft, kolkraft och flygplatser. Det skriver TT.

När DI frågade ministrarna om innehaven sade de båda, att de inte kände till innehållet och att de kommer att flytta pengarna ur fonderna. Lind hävdar, att det rör sig om en gåva till hennes barn. Bolund säger, att att det är en gammal investering.”

NB Nyhetsbyrån


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 tankar på “MP-ministrar investerar i kolkraft, kärnkraft och flyg

 1. Carl den 12

  Att MP inte står upp för miljön på rätt sätt längre, kan det väl inte vara någon som ifrågasätter🤔

  Calle kan inte se det gröna och sköna i MP, då Åsa Domej och Birger Slaug inte längre är med vid fronten.
  Mig förvånar det om MP ens existerar som parti, fram till valet år 2022

  Svar
 2. ulf

  Den stora frågan är hur dessa pajaser och miljö hycklare kan tillåtas bedriva en politik som förgör sverige gällande allt från skatt på plastpåsar till energiförsörjning……..och att förflytta landet till 1800 talet.De är en stor samhällsfara och bedriver en kampanj som syftar till ett lamslaget Sverige.Löfven som sitter i deras klor jamar medgörligt med som en fullständigt menlös dåre för att behålla möjligheten att få sitta kvar utan makt och att kunna köpa en korv med bröd igen !!!! S ministrarna bugar sig för idioterna, flummarna.
  Än en gång : en ny kärnreaktor ersätter all vindkraft i hela Sverige !!!!!
  Mp tokarna duger endast ,möjligtvis, att odla sin egen sallad.Skyhögt från all verklighet.
  Att tro på kraft från stenar och regndans har väl aldrig visat sig speciellt intelligent eller C budskap som fjjjamåt 🙄🙄
  Miljön och Sverige klarar sig utan dessa tokdårar,det finns ännu intelligent folk kvar.

  Svar
 3. Carl den 12

  Odla Sallad🤔
  Vågar påstå att orsaken att MP och V bla är relativt tajta, är bla pga att dessa har ett gemensamt intresse i att just “odla”.
  Det finns dom som tror att det går och bygga upp ett nytt Kristiania i Sverige, där alla tar ansvar för sitt eget drogmissbruk och lever lyckliga i alla sina dagar.

  Calle ställer sig mycket kritisk till att man har en övertro och förhoppning att släppa exempelvis gräs fritt och klara av att hantera sitt liv och vardag.
  Men, vad vet jag som bara kan återberätta vad jag har sett ang hur olika människor förlorat sig själva på arbete, utbildning, relationer och i bekantskapskretsen💔
  Det som jag har noterat, har varit så avskräckande exempel, att jag fortsätter att hävda min rätt till att fortsätta dricka min whisky och röka cigarr på det, livet ut🙏

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *