Ren galenskap 

Sverige är ett mycket märkligt land. Det som är rätt har blivit fel, och det som är fel, har blivit rätt. 

Vad ska man säga? Jag är chockad. Det är uppenbart att det är skillnad på folk och folk. En sak är säker, svenska myndigheter måste verkligen gilla brottslingar. 

När myndigheter gång på gång tillåter att skattemedel utnyttjas utan några följder tappar man tron och hoppet på att någon förändring/förbättring någonsin kommer ske.

Hur kan det bli så här? Är Migrationsverket till bredden fyllt med aktivister som låter sig mutas? En hemsk tanke men med tanke på det absurda i att Sverige tar tillbaka brottslingar medan en etablerad familj sprakas ut, börjar man undra. 

Och varför är det så lätt att utvisa de som är etablerade i Sverige medan vi aldrig kan utvisa dem som bör utvisas, så som islamister som utgör ett hot mot vårt samhälle, grovt kriminella eller bedragare? Något är väldigt fel. 

Vi har skapat ett samhälle i Sverige snart ingen vettig människa kan leva i. Det finns ingen rim och reson längre, ingen sans eller förnuft. Allt är som bortblåst.

En sak är säker. Det behövs ingen rysk påverkansoperation för att undergräva regeringens och myndigheternas förtroende. De gör det så bra alldeles själva.

Men det är väl så, vi får det vi röstar för eller förtjänar. Galenskap. Ren skär galenskap. I mängder som bara motsvaras av politikernas och myndigheternas lättsinnighet för svenskarnas inbetalade skattepengar.


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Ren galenskap 

 1. Carl den 12

  Alla vet att det inte lönar sig att följa lagar, förordningar, studera, arbeta och ta lån🤔

  Calle tycker sig se att arbeta som yrkeskriminell “apotekare” och utföra övrig kriminalitet, är desto mer lukrativt än att sköta sig.
  Svenska lagar uppmuntrar till beteende och svenska fängelser är trivsamma jämfört med många andra länder, oavsett om man är låg eller hög status fånge.
  Och smörar man lite och drar någon tyckasyndomsigsjälv historia, så får man komma ut tidigare oavsett vilka konsekvenser man ställt till med och kommer att fortsätta ställa till med, då återfalls brottsligheten är hög inom dom flesta brott.
  Åberopar “Tuff Kärlek” där man förebygger, istället för låter allt för många människor passerar genom livet och förstör för sig själv och ännu värre för andra💔

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *