Mats Aberg: HOW CAN YOU SLEEP WHEN YOUR BEDS ARE BURNING?

Man behöver inte läsa Kafka längre, det räcker med att titta på hur svenska staten går tillväga att stämma Aron Flam för boken ”Det här är en svensk tiger”. Målet är att tysta kritiken mot regeringen och det socialdemokratiska samarbetet med nazisterna under andra världskriget. Metoden är att angripa bokomslaget för upphovsrättsbrott och att beslagta böcker, samt kräva att alla upplagorna skall förstöras!

Våra stora mediehus, MSM och public service pumpar ut fake news och intersektionell postmodern propaganda på daglig basis, samt passar på att anklaga alternativa medier och privata skribenter för just fake news. De som pekar ut tvånget att täcka håret är kvinnofientligt, får finna sig i att bli anmälda, samt utredda för hatbrott i Sverige. Detta trots att många kvinnor världen över är beredda att riskera fängelsestraff genom att kasta bort sina tvångstält.

Vår regering gör allt i sin makt för att behålla utländska våldtäktsmän och mördare i landet och samtidigt ägnas lika mycket kraft åt att utvisa skötsamma invandrare genom så kallade kompetensutvisningar, i det fördolda. Det räcker med att en tidigare arbetsgivare har betalt för lite i lön och utvisningen efter 10 år eller mer i Sverige är ett faktum. Resultatet blir att kriminella belönas på flera sätt och skötsamma invandrare utvisas ur Sverige. Sensmoralen Sverige lär ut är att misskötsel, bedrägeri och kriminalitet lönar sig.

I skuggan av alla andra problem gör MSM och public service lama försök att dölja intensifieringen av kriminaliteten i Sverige. Våldsbrotten florerar som aldrig förr, ofta med rasistiska förtecken riktad emot den inhemska befolkningen på grund av hudfärg. Etniska svenskar är lovliga och enkla byten, eftersom de inte har samma skydd som utlandsfödda i form av klansamhällen och rasistiska mediehus vilka enkelriktat bevakar minoritetsintressen. Allt detta medan tusentals företag ger pengar och stöd till BLM vars agenda är rasistisk identitetspolitik, marxism och anarki.

Vad gör vår regering för att stävja denna vansinniga eskalation av våld och kriminalitet I Sverige? Absolut ingenting! (för att travestera SAS fina värdegrund) Ja, förutom en påkostad och omfattande lobbyverksamhet att polera Sverigebilden och undanhålla för så många som möjligt, både inom och utanför Sverige, sanningen om den grymma verkligheten.

Cancer- och andra svårt sjuka i Sverige hunsas av Försäkringskassan, samt tvingas ut att söka jobb på arbetsmarknaden, samtidigt som Iraks tidigare försvarsminister kunnat bidragsfuska boendes och arbetandes i Iran, samt kan han nu återvända till Sverige utan några som helst rättsliga åtgärder och konsekvenser.

Allt detta tillåts fortgå och eskalera, eftersom merparten av Sveriges befolkning inte lyfter ett finger, samt inte tycks bry sig så länge de inte drabbas person

Mats Aberg på facebook


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

2 tankar på “Mats Aberg: HOW CAN YOU SLEEP WHEN YOUR BEDS ARE BURNING?

 1. ulf

  Sozzialdemokraternas beundran för och samarbete med nazisterna är allmänt känt och en del av S historia.Till viss del fortsätter den än idag.
  Att beslagta böcker är deras vilsna meningslösa sätt att tysta sin egen vidriga historia men den historien finns alltid kvar hur många böcker man än ser till att bränna.Det finns hur mycket mtrl som helst gällande nazistvurmen hos S så de får fortsätta slåss mot sina egna svarta skuggor …….???

 2. Carl den 12

  S & V är helt okunniga gällande sin politiska historia, vilket märks när dom jämt och ständigt måste gå i strid mot SD, alla rasister och nazister som har tagit över landet i deras egna tankevärld❗❗❗
  Har det någonsin funnits koncentrationsläger och finns det ens en efterfrågan att utveckla det i Sverige år 2020❓❓❓

  S & V är väl ändå orsaken till att judar i dagens Sverige inte är trygga, då dessa S & V prioriterar judehatare i Sverige, före judar?

  Calle undrar när vi ska komma i kapp och vakna upp brutalt i Sverige, på riktigt se problemet och sedan agera för ett sunt och friskt samhälle?
  Om det nu finns genuint intresse för det?
  Sluta fokusera på andras ev tillkortakommanden och istället börja se och ta tag i sin egen problematik.
  Länge Leve den Politiska Projeceringen???

Kommentarer är stängda.