Soheila Fors (KD) utsatt för attentat – brandbomb kastad mot hemmet

Soheila Fors

“Jag finns tillgänglig på en adress ni väl känner om ni vill följa dårskapens väg. Om ni läsare får höra att jag är borta så ska ni veta att bakom gärningen står den Islamiska regimen i Iran.”

Efter flera dagars telefonhot mot Soheila Fors som sitter i Kristdemokraternas partistyrelse utsattes hon för ett bombattentat.

-Det var ca kl. 01:00 som familjen vaknade av ett starkt ljud. Det var en brandbomb som hade exploderat i altanen. Elden var fortfarande bara i räcket men tändvätskan var spridd över altanen, säger Soheila.

“Under två dagar ringde okända män och hotade mig och familjen till döden om jag fortsatte att agera mot iranska regimen. Och sedan kastas in en brandbomb mot huset. Jag kan inte tänka annat än att iranska regimen ligger bakom attentatet”, säger Soheila till FFFI.
“Jag är varken förvånad eller rädd men jag fruktar för mina barns säkerhet. Min stora dotter som bor i USA men är här på semester är fortfarande i illa berörd.”

Läs mer i FFFI


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

2 tankar på “Soheila Fors (KD) utsatt för attentat – brandbomb kastad mot hemmet

  1. Dan Astrom

    Kanske inte Iran som stat men definitivt de tokiga muslimerna som gör sina hemländer i det närmaste obeboerliga i religionens tjänst. Nu ska man förstöra resten av världens länder så alla har det lika eländigt, finns faktiskt en form av demokrati att alla har det eländigt. Ner med religionerna från maktpositioner, den är en ren privatsak…

  2. Carl den 12

    Det påminner mig om kommunismens förtryck genom tiderna?
    Samma våldsmonopol och skräckvälde❗❗❗

Kommentarer är stängda.