30-årig man knivskuren vid Möllevångstorget natten mot måndagen

| 27 juli, 2020

Strax efter midnatt på natten mot måndagen larmades polisen till ett bråk på Kristianstadsgatan på Möllevångstorget i Malmö. När polisen anlände till platsen fann de en man i 30-årsåldern som blivit allvarligt knivskuren utanför en en restaurang. Polisen spärrade av platsen för teknisk undersökning och mannen fördes med ambulans till sjukhus. Dock kunde polisen tala med mannen innan han fördes iväg till sjukhuset, men vad detta gav är inte känt då polisen säger att han både var berusad och chockad.

Vid 3.45-tiden meddelade polisen att polisens tekniker var färdiga med sin kriminaltekniska undersökning och att avspärrningen hävts. Polisen säger dock att de inte har mycket att gå på i nuläget och att de saknar bra vittnesuppgifter i fallet. Händelsen rubriceras som försök till mord. Ännu på måndagsförmiddagen har polisen ingen misstänkt eller gripen för knivskärningen och mannen vårdas fortfarande för vad Region Skånes presstjänst säger är allvarliga skärskador i överkroppen.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/en-person-knivskuren-pa-mollevangstorget-i-malmo?fbclid=IwAR3bifmUlsql8WZHhUDcd5jrdPgERj_0akz9Vdn78BVab_IncmR5PTARzYQ
https://www.expressen.se/kvallsposten/man-knivskuren-vid-mollevangstorget-i-malmo/?fbclid=IwAR1awem0956VlcsgGtRBDkj9Kq5Ei-DSfx7gVhYjKUJ1At_tIdz2NW954GQ

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •