40-årig kvinna hittad död av joggare i Linderöd. Polis kan inte utesluta brott

| 27 juli, 2020

Under söndagsmorgonen hittades en kvinna i 40-årsåldern av en förbipasserande joggare död på en adress utanför Linderöd i Kristianstad kommun. Enligt polisen så hittades kroppen i närheten av E22 utanför Linderöd. Platsen spärrades av under morgonen för teknisk undersökning och polisen sökte under söndagen efter eventuella vittnen till händelsen, med att bland annat gå runt till näraliggande bostäder. Polisen har startat en förundersökning om misstänkt mord alternativt dråp då de inte kunnat utesluta att det rör sig om ett brott.

Strax innan klockan 17 på söndagseftermiddagen meddelade polisen att den tekniska undersökningen var avslutad och att kroppen förts bort från platsen samt att avspärrningen hävts. Vid 22-tiden meddelade polisen att kroppen identifierats och att de anhöriga underrättats, samt att det rörde sig om en 40-årig kvinna. Utredningen kommer att fortsätta med bland annat obduktion av kroppen. Polisens ursprungliga brottsrubricering kvarstår. Ingen är i nuläget misstänkt eller gripen.

Mikael Persson på Kristianstadspolisen säger till Kristianstadsbladet att det på platsen finns omständigheter som tyder att ett brott inte ligger bakom dödsfallet, men att de fortfarande inte kan utesluta brott. Även om de i nuläget arbetar i riktningen att utesluta detta.

https://www.expressen.se/kvallsposten/person-hittad-dod-omrade-avsparrat/?fbclid=IwAR0lZhHp9iaRCul8MIt4tUzfOTOby_NVdjikswi-Jk5vH2LIR9-pdC2MQ9Y
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/person-hittad-dod-utanfor-kristianstad?fbclid=IwAR2-VTC8ebRxWiCXTSifdDqrxfEtDt6bp6RvnskY-50wt2igj4_9qLI_eBc

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *