Ghazal Saberian (SD) på facebook: “Om du fortsätter att agera mot den iranska regimen dödar vi dig och din familj”

Så löd hoten som Soheila Fors fick innan en brandbomb kastades mot hennes hem. Hon själv kan inte se att någon annan än den iranska regimen ligger bakom hoten och attentatet. 

Samma regim som vår ”feministiska” regering kryper för, beslöjar sina kvinnliga ministrar för och för att visa hur goda och toleranta de är inte bara låter bli att skaka hand utan försöker dessutom tuta i omvärlden att iranier inte hälsar genom att skaka hand, när de besöker iranska ambassaden i Stockholm. Det stämmer, iranier hälsar inte genom att skaka hand. Iranier hälsar med kindpussar. En mot varje kind. Kvinnor och män, kvinnor och kvinnor, män och män.

Förstår ni vilket hus i helvete det hade tagit om en politiker som sitter i partistyrelsen skulle blivit attackerad av islamister på det här sättet i vilket annat land som helst?

Precis så här mycket bryr sig de facto Socialdemokraterna om oss exil-iranier. Tro inget annat. Vad ni däremot kan lita på är att när islamisterna säger att de är här för att ta över så menar de allvar. 

De gjorde det för 40 år sedan i Iran med hjälp av vänstern och de flyttar hela tiden fram sina positioner här och nu i Sverige- med hjälp av vänstern. Det är de små stegens tyranni. Hur fler inte begriper detta förstår jag bara inte.  

Ghazal Saberian (SD) på Facebook

https://www.fffi.se/2020/07/25/iransk-brandbomb-mot-kd-politiker/


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

1 En tanke på “Ghazal Saberian (SD) på facebook: “Om du fortsätter att agera mot den iranska regimen dödar vi dig och din familj”

 1. Carl den 12

  Varför ens prioritera muslimer, när det finns så många andra som flyr förtryck❓❓❓

  Calle ser en koppling mellan Kommunismens och islams förtryck.
  Ni är inga motpoler, ni är ett och samma?
  Märk väl vad skrämmande tyst och passiv deras sk ledare är.
  Jonas vet så väl att invandringen och den droghandel det för med sig, är avgörande nämnare för att öka invandringen och dess handel av droger.
  Källa: Göteborg förorter och centrala Nordstan mm osv❗❗❗

Kommentarer är stängda.