Fyra grova misshandelsfall i Skåne under måndagen i Malmö och Kristianstad

| 28 juli, 2020

Under måndagen misshandlades fyra personer svårt i två skånska städer. De tre första misshandelsfallen hände i Malmö där polisen inom några få minuter fick rycka ut till två grova misshandelsfall, det första var på Regementsgatan där en man har blivit slagen i huvudet med någon form av tillhygge. Mannen fick föras till sjukhus för vård. Vid det andra fallet så fick polisen rycka ut till Raoul Wallenbergs park där det skett två olika incidenter. I det första fallet i Raoul Wallenbergs park kunde offret höras på plats och polisen skrev en anmälan om misshandel, vid den andra misshandeln fick offret föras till sjukhus innan någon anmälan skrivits. I nuläget finns ingen misstänkt eller gripen i något av fallen.

Senare under måndagen inträffade ytterligare en grov misshandel, det var strax innan klockan 21 på måndagskvällen som polisen i Kristianstad fick larmet om att en man i 35-årsåldern blivit misshandlad på Stora torg i Kristianstad. Enligt uppgift ska det inte förekommit något tillhygge i misshandeln men mannen fick föras i ambulans till sjukhus med okända skador.
Jimmy Modin presstalesperson på polisens ledningscentral säger: “En anmälan är upprättad. Vilken rubricering det blir är ännu oklart.”
Misshandeln ska enligt uppgift till Kristianstadsbladet utförts av två för offret okända gärningsmän, varav den ena var mer aktiv i misshandeln. Polisen samlade under måndagskvällen in vittnesuppgifter men hade vid 22-tiden fanns ingen misstänkt eller gripen i detta fallet.

Sverige blir allt tryggare och säkrare talades det om för några år sen.
Man frågar sig hur dessa som påstod detta läste brottsstatistiken, läste de denna statistiken som djävulen läser bibeln, eller var det bara så att de ljög för att lugna allmänheten och lugna dem i svallvågen efter den ohämmade migrationen?
För det de påstod då har ju motbevisats år efter år efter deras uttalanden, för nu så träder fler och fler fram och talar om att statistiken går på motsatt håll, att Sverige blir allt otryggare och osäkrare att leva i.
Så vilkens uppfattning stämmer överens med verkligheten?

https://www.expressen.se/kvallsposten/tva-personer-misshandlade-i-malmo-pa-kort-tid/?fbclid=IwAR0oEBnHrLqsjNru2v-LvNZYN7JjJPxhDHVoxJ33vl6PhFtnQ3Laj_gC6Ao
https://www.expressen.se/kvallsposten/man-misshandlad-pa-torg-i-kristianstad/?fbclid=IwAR2qhiCybNcdvVENB-BvR7yNG_OiFfDZT4m0oV8dahzudAFDBmhCbP72G34

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •