Lägenhetsfönster beskjutna i Trelleborg, boende nära att bli träffade.

| 30 juli, 2020

Skjutningarna tycks öka nu runt om i Sverige. En av dessa som inträffade under det senaste dygnet var i Trelleborg, specifikt på Malörten där två lägenheter utsattes för skottlossning. Polisen fick larmen om skottlossningen strax före ett på natten mot torsdagen och när de anlände så konstaterade de snabbt att där fanns kulhål i fönsterrutorna på två lägenheter. Enligt uppgift ska det funnits personer i båda lägenheterna och dessa ska varit nära att bli träffade av kulorna.

En av personerna säger: ”Jag var ”nära” att bli träffad.”
Polisen har spärrat av innergården till flerfamiljshusen och personerna som var i lägenheterna har under natten förhörts om händelsen. Detta ska dock inte vara första gången det skjuts mot dessa fastigheter. Enligt Sydsvenskan har det skett tidigare också.

https://svt.se/nyheter/lokalt/skane/skott-mot-lagenheter-i-trelleborg
https://www.expressen.se/kvallsposten/lagenhet-i-trelleborg-beskjuten-med-flera-skott/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *