Man anhållen efter att kvinna hittad skjuten på adress i Ljusdals kommun.

| 30 juli, 2020

En stor polisinsats pågick i Ljusdals kommun under onsdagskvällen skriver de på sin hemsida. Under natten till torsdagen kom förtydligar om insatsen, det rörde sig om att en kvinna påträffats skjuten till döds på en adress i Färila vid 19.30-tiden. Insatsen var intensiv där flera patruller och polishelikopter. Enligt polisens uppgifter ska kvinnan ha skjutits av en man som försvunnit från adressen i Färila innan polisen anlände.

Polisen har spärrat av adressen för teknisk undersökning. Senare under natten så meddelade polisen att en man gripits i grannkommunen Ovanåker. Enligt uppgift ska mannen och kvinnan och mannen varit bekanta med varandra. Polisen meddelade att gripandet ska ha gått lugnt till. Polisen har inlett en förundersökning angående mord alternativt dråp i ärendet. Förundersökningen leds av åklagare.

https://svt.se/nyheter/lokalt/gavleborg/stort-polispadrag-i-farila-polisen-utreder-grovt-brott
https://www.expressen.se/nyheter/polisen-utreder-grovt-brott-i-ljusdal/

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *