Man skottskadad efter skjutning i Hässelby

| 30 juli, 2020

Skjutningarna i Sverige fortsätter trots polisens operationer som om de inte skett. En av dessa skedde i Hässelby i västra Stockholm vid 23-tiden på onsdagskvällen då polisen larmades att det hörts skottlossning i området. När polisen anlände till platsen så hittade de en skottskadad man i 30-årsåldern. Mannen är enligt uppgift inte livshotande skadad när han fördes med ambulans till sjukhus och platsen spärrades av för teknisk undersökning.

En ambulanshelikopter var också på plats men ska enligt polisen inte behövts användas. Polisen har även undersökt en bil med misstänkta kulhål i. Händelsen rubriceras som mordförsök. Polisen sade vid två-tiden att det fortfarande var en pågående insats men ingen var då ännu gripen eller misstänkt.

https://svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/person-skottskadad-i-hasselby
https://www.expressen.se/nyheter/skottlossning-i-stockholm-man-skadad/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *