Man i 20-årsåldern knivhuggen i bröstet på Stora torget i Uppsala

| 31 juli, 2020

Vid halv ett under natten till fredagen larmades polisen till Stora torget i Uppsala där en knivhuggning ska ha skett. Det ska ha varit tre okända gärningsmän som kommit fram till en 20-åring man, efter ett tag ska ett bråk uppstått varvid den 20-åriga mannen fått flera knivhugg i vänster sida av bröstkorgen av en av gärningsmännen. Mannen är förd till sjukhus. Enligt läkarna som vårdar honom ska dock inte 20-åringen vara livshotande skadad.
RLC-befäl vid polisen region Mitt Joel Manner säger: “Skadorna är inte livshotande och vi har kunnat prata med honom uppe på akuten.”
Polisen spärrade av platsen för teknisk undersökning och personer i området har förhörts. I och med att knivhuggen var riktade mot bröstet har polisen inlett en förundersökning om försök till mord. Vid två-tiden var polisen klara med den tekniska undersökningen och avspärrningarna togs bort. Enligt polisen har ingen ännu gripits för knivdådet och de vädjar nu till allmänheten om att tipsa dem om man sett något på 114 14.

https://www.expressen.se/nyheter/man-knivhuggen-i-uppsala/?fbclid=IwAR0C5p-wGmCyUEO1d8lrE4r5RcK4NQg57NQGtTpvEFbdpf09QkKKTZB88t8

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •