PÅ FACEBOOK. Tina Politik: Man kan undra om SSU-ordförande Philip Botström hoppas på en ny karriär inom SD…

För kastet från 2015 då han ropade ut att alla är välkomna, Sverige har råd, till att flyktingar ska hjälpas på plats (vilket tydligen är den nya översättningen på sossarnas ogörliga paroll ”internationell solidaritet”) är tvärt. Nu beskriver han också situationen i flertalet av landets kommuner som ”hopplös”. Han till och med ”äcklas” av personer som inte vill kännas vid problemen med flyktinginvandringen… Starka ord från en som bara för några år sen var övertygad om det motsatta, som drev hårt på Sveriges regeringar till att omforma Sverige i grunden. 

25b6.png Det är att vara volatil. Likt en vindflöjel som följer vart vindarna blåser. Men det är också att vara oärlig, falsk och skamlös. Ett uppriktigt förlåt hade varit mer på sin plats. Och sen ett bestämt tack och hej. För Sverige är inte behov av några fler fjäskande populister. Sverige behöver politiker som står upp för sin sak, som arbetar för Sveriges och svenska folkets bästa. Philip Botström har aldrig visat prov det. Hans långsiktiga mål är givetvis att bli partiledare för Socialdemokraterna och det är därför som han nu svänger om i sin retorik. 

Men den dagen då Botström kan få möjlighet att ta över ordförandeklubban är Socialdemokraterna ett obetydligt mindre parti, och Philip Botström kommer då, fortfarande såklart ovetandes och oförstående, vara en av de som har bidragit till det. 

Hur han äcklas av alla som inte förstår problematiken med flyktinginvandring:

https://www.expressen.se/nyheter/philip-botstrom-jag-acklas-av-hyckleriet/

Hur han välkomnar alla flyktingar:

https://twitter.com/hanna_lindquist/status/641642326146850816?s=21

Tina Politik på Facebook 


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 En tanke på “PÅ FACEBOOK. Tina Politik: Man kan undra om SSU-ordförande Philip Botström hoppas på en ny karriär inom SD…

Kommentarer är stängda.