Johan Westerholm: Så fördjupas Sveriges samarbete med radikalt Islamic Relief i Turkiet

| 1 augusti, 2020

Trots återkommande försäkringar från Islamic Relief att de inte representerar ett radikalt politiskt budskap eller att de skulle ingå i Muslimska brödraskapets nätverksorganisation motsägs detta frekvent genom uttalanden, personunioner och handlingar. Svenska Sida har sedan Peter Eriksson, MP, tillträdde som biståndsminister fördjupat samarbetet med den internationella organisationen samtidigt som Islamic Relief svenska avlöpare årligen får mer än 100 miljoner kronor av svenska skattemedel.

Johan Westerholm

Ledarsidorna


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •