BITTE ASSARMO: Det som är fel med islam har givetvis också med islam att göra

“”Allt det som är fel och dåligt med islam har inte med religionen att göra”. Det påstår Naouel Aissaoui, som intervjuats av Expressen.

Expressens artikel tycks alltså bara ha ett enda syfte: Att framställa islam som en jämställd religion, och hijaben som ett himla käckt klädesplagg. Varför? I uppfostringssyfte? För att någon muslimsk/islamistisk organisation krävt det, eftersom coronapandemin har tagit så mycket plats i medierna att det blivit för tunnsått med islamfrämjande artiklar? Eller bara för att skapa reaktioner?

Fan vet. Men en sak vet jag: Det dåliga med religionen har också med religionen att göra. Utan islam skulle vi inte ha någon islamistisk terror, så enkelt är det ju. Och utan islam skulle vi heller inte ha en hel drös med länder där kvinnor och små flickor stängs in i heltäckande kläder och behandlas som boskap.”

Bitte Assarmo

Läs artikeln i Det Goda Samhället


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 6
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *