CHARLIE WEIMERS (SD) TILL BRITTISK PRESS: MOTSTÅND MOT EU:S NYA AKTIVISM ÄR ATT VÄNTA

Charlie Weimers förutspår folkligt motstånd även i de länder som ska få gigantiska EU-bidrag eftersom Bryssels makt ökar och demokratin kapas. Foto: Arkiv.

“Svenske EU-parlamentarikern Charlie Weimers (SD) intervjuas i brittisk press om EU:s nya gigantiska lånecirkus och förutspår folkligt motstånd både i länder där skattebetalarna får stå för notan och i mottagarländerna eftersom man där kommer att känna att ”demokratin har kapats”.

Det är Daily Express som intervjuar Charlie Weimers om Europeiska unionens nya inriktning efter beslut om en ny gigantisk lånefond, EU meltdown as Swedish MEP forecasts ’resentment’ to brew after ’democracy hijacked’

EU:s regeringschefer och EU-parlamentet godkände nyligen avtal om en ny krisfond som ska låna upp 750 miljoner euro (cirka 8.000 miljarder kr) som ska hjälpa de värst drabbade euroländerna, sedan de slösat bort sina egna skattemedel.”

SAMTIDEN


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 2
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *