INSÄNDARE. Denny Karlssons brev till moderaterna: En ung flicka död av förlupen kula! När skall vi sluta acceptera?

Om en vecka är det glömt, tills nästa tös råkar illa ut, och nästa. När blir ni modiga nog att ta det stora klivet. När man som parti inte riktar sig till Sossarna i riksdagen längre?! Det är lönlöst. Det händer ingenting och vi alla vet vad det kommer sig.

När vänder ni blicken och era tal direkt till oss,  över huvudet på en blind och döv regering?  Det är lönlöst påverka den och det vet ni. När är det dags att våga bryta den vansinniga  brottskultur och skenande kostnader  som råder? När vågar ni bli modiga på riktigt? När vågar vi ta fram släggan och drämma till så det blir skillnad?

När vågar ni våga bli opolitiska verkliga förändrare för att därigenom nå politiskt framgång? När skall vi sluta tassa på tå inför S  väldet , baserat på ytterligheters galna önskningar.  När bryter ni moderater (vi) på mönster, och avslutar bevisligen en ej fungerande utövning av S makt. När blir moderat ideologin anpassningsbar till verkligheten, när är det dags att samarbeta med KD och SD för att utöva situationsanpassad politik?!

När ser vi modiga politiker som inser att Sverige inte mår bra! Sverige mår väldigt dåligt. Minska migrationen för Allas skull, inte minst för de invandrare som redan lagligt är här!  Skall detta migrations inferno fortsätta , spår jag nästintill oöverstigliga problem som redan nu försatt vårt land i  en handlingsförlamad situation.

Godhetsviruset är förlamande och dödsbringande! Det fick en oskyldig ung flicka erfara, det sista hon gjorde i Sverige. En HELT  ny visionsinriktad politik KRÄVS! Inga halvmesyrer. Börja från början! 

Med vänlig hälsning,

Denny Karlsson 


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *