Maxwell hade ”konstant” orgier med unga flickor på Epsteins ö

“Ständiga orgier hölls på Epsteins ö – Jeffrey Epstein och hans kumpan Ghislaine Maxwell använde sin privata karibiska ö för att anordna ”ständiga” orgier och flög en gång in en grupp europeiska modeller för att uppfylla sina sexuella fetischer. Det påstår Virginia Giuffre som anklagar Epstein i nyutgivna domstolsdokument. Det skriver New York Times.

Giuffre vittnade om att Maxwell hade ”kontinuerligt” sex med flickor och kvinnor framför henne, vissa var så unga som 15 år:
”Det finns bara en bild av många flickor,” sa Giuffre till Maxwells advokater när hon frågade om hon kunde namnge flickor som hon såg Maxwell ha sex med. ”Det var blondiner, det var brunetter, det var rödhåriga. De var alla vackra flickor. Jag skulle säga att åldrarna sträckte sig mellan 15 och 21”. På frågan om hon såg Maxwell ha sex med andra kvinnor, svarade Giuffre ”100 procent” på de amerikanska Jungfruöarna, där Epstein ägde sin privata Little St. James Island.”

Läs på NB Nyhetsbyrån


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 5
  •  
  •  
  •  
  •  
  •