Tre knivskurna vid bråk på restaurangs uteservering i Malmö, övriga gäster flydde in i restaurangen.

| 3 augusti, 2020

Vid 16.40-tiden under söndagseftermiddagen larmades polisen till en misshandel på Södra Skolgatan i Malmö. Enligt uppgift ska då en man blivit påhoppad av fyra personer vid en restaurang, han ska därefter suttit blodig kvar på platsen. Enligt polisen ska den skadade mannen vara i 20-årsåldern och han ska vid polisens ankomst haft skär och eller stickskador och är enligt uppgift förd till sjukhus med ambulans.

Region Skåne meddelar att mannen som kom in med ambulans inte var den enda som misstänkts skadats vid detta tillfälle. Ytterligare en man, även han i 20-årsåldern har själv kommit in till akutmottagningen i Malmö under söndagseftermiddagen. Även han med stick eller skärskador. Polisen spärrade av platsen och har under söndagseftermiddagen hållit förhör med vittnen samtidigt som de sökt efter gärningspersonerna.

Men det verkar inte som om det räckte med att två personer skadads vid detta ”bråket” för vid 18-tiden rapporterar polisen att ytterligare en man kommit själv till akutmottagningen i Malmö. Polisen tror att även denna tredje mans skador uppkommit vis samma tillfälle.
Jimmy Modin på polisens ledningscentral säger: ”Vi har sammanlagt tre skadade personer som vi tror kommer från samma plats.”

Polisen var på plats både vid restaurangen och vid SÖS under eftermiddagen och kvällen. SÖS var också inledningsvis avspärrat så att eventuell bevisning kunde säkras och för att undvika eventuella bråk på akuten. Skadeläget för de tre männen är ännu oklart men alla tre ska enligt polisen vara misstänkta för grov misshandel. Polisen säger att de så fort som det går ska tala med de skadade männen.

Enligt uppgifter från Sydsvenskan ska vittnen till misshandeln sprungit från uteserveringen in i restaurangen för att söka skydd när de såg flera knivbeväpnade män komma springande.
Så nu frågar jag om detta är det nya trygga och säkra samhälle som vissa beskrev var i antågande för några få år sen?

https://www.expressen.se/kvallsposten/man-attackerad-blodig-vid-restaurang-i-malmo/

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *