JONAS GARDELL KRÄVER ATT MINISTRAR SKA KUNNA NÅGOT (?)

“En överraskande nyhet i sommarstiltjen är att artisten Jonas Gardell kräver kulturministerns avgång och en ny minister ”som kan något”.

Det är ovanligt att man från vänsterhåll alls ställer några kompetenskrav – sådana ses ju ofta som rent ut sagt rasistiska, fascistiska och kränkande. Det viktiga brukar vara att det blir en inkvoterad kompis. Vänskapskorruption är inget fult i dessa kretsar, utan något närmast självklart. Genom kvoteringskrav kringgås allt vad erfarenhet, kunnande och kompetens heter, och öppnar därmed upp för beslut om tillsättningar som ”ser bra ut” – könsmässigt, identitetspolitiskt och naturligtvis åsiktsmässigt.”

Läs mer i SAMTIDEN

Aftonbladet


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “JONAS GARDELL KRÄVER ATT MINISTRAR SKA KUNNA NÅGOT (?)

 1. ulf

  nejmen hallå ! skall vi ställa krav på kompetens också hos ministrarna i regeringen. ? lägger man till yrkeserfarenhet så platsar ingen av dessa lågutbildade pratkvarnar som är vänsterskolade sedan ungdomen och aldrig haft ett vanligt yrkesarbete.
  kompetenskrav på ministrar,det var något nytt !!!!! verkar vara inkompetens som prioriteras även inom myndigheterna.
  samt att ha förmåga att ljuga så fort munnen inkopplas och obehindrat vandra vidare på politikens sköna ängar där allt andas frid och lugn.

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *