Stort “knivbråk” i Borås, flera skadade

| 4 augusti, 2020

Ett nytt större “bråk” med knivar ägde rum vid 19-tiden på Norrby i Borås under måndagskvällen. Enligt vittnesuppgifter till polisen så rörde det sig om ett “bråk” mellan ungefär 20 yngre män. När polisen kom dit så påträffades två personer på platsen. En var en pojke i 15-årsåldern som var knivskadad i bröstet, en annan var en man i 25-årsåldern som var knivskadad i underarmen. Båda dessa fördes till sjukhus med ambulans. Dock tror polisen att ytterligare två personer som lagts in på sjukhus har koppling till bråket. En av de skadade har tagits in till förhör, men han säger att han inte vet vad som är upprinnelsen till bråket. Även den andra skadade som var på platsen när polisen anlände kommer höras efter att han har fått sjukhusvård, men vad det förhöret gett är inte känt.
Polisens presstalesperson Stefan Gustafsson säger: “Vi jobbar på med att få en bild av vad som har hänt via vittnesuppgifter och inblandade.”
Polisen rubricerar händelsen som grov misshandel.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/misstankt-knivbrak-i-boras-flera-skadade?fbclid=IwAR3_nQh9WbUisb-AlWAyT4nvKaY2uWr-Te9BucsK6bDEfO72ji6d2cooDQs

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *