Fy F*n. Löfven om Beirut: ”I kväll är våra tankar med offren” – fortfarande tyst om 12-åriga flickan i Norsborg

| 5 augusti, 2020

“Stefan Löfven (S) uttryckte snabbt sina kondoleanser efter att över 100 människor mist livet och 4 000 personer skadats i två explosioner i Beirut i Libanon på tisdagskvällen. Men han har – på onsdagsförmiddagen – fortfarande inte uttalat sig om den tolvåriga flickan som mördades i Norsborg.”

Nyheter Idag


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 En tanke på “Fy F*n. Löfven om Beirut: ”I kväll är våra tankar med offren” – fortfarande tyst om 12-åriga flickan i Norsborg

  1. Sara

    Ja- om bara lösningen hade varit SD- mantrat: ” Mer pengar till polisen”! ” Hårdare straff ” ! Bla bla. När vi inte har någon insyn i vad myndigheterna gör för skattepengarna kan vi räkna med att även fortsättningsvis kommer de att skjuta fler sittande ankor i stället för att jaga riktiga bovar. Sociala myndigheter sno barn ifrån kärleksfulla föräldrar som söker hjälp ifrån de, för att svenskar tror på myndighetens välvilja och polisen jagar Märta 87- för att hon bevisligen skrivit fula ord i en kommentar i Aftonbladet. Så länge det inte detaljstyrs vad våra myndigheter förväntas göra med skattepengarna och de är så in i baljan bekväma och inte lyfter rumpan särskilt många meter och inte vågar ta itu med de verkliga problemen – och sorgligt nog- inte heller hyser ett dugg empati med offren för deras dåliga arbete och urkassa moral- kommer detta elände att fortsätta. Att öka anslagen för polisen och svenska socialtjönsten och rättsväsendet innebär dessvärre bara ett ännu större slöseri med skattemedel och att ännu fler offer skördas. Drt enda som hjälper är att byta ut våra tjänstemän. Byt ut skiten. Helst i förrgår!

Kommentarer är stängda.