PÅ FACEBOOK. Yavar Zand: Det finns INGEN mildare version av islam

| 5 augusti, 2020

Igår meddelade plötsligt myndigheterna i miljonstaden Mashhad i östra Iran att kvinnorna inte längre får cykla. Ser ni den här bilden på den stackars iranska kvinnan som trots det enorma förtrycket försöker finna en lucka för att andas? Nej, inte ens den lilla friheten tolereras av Islam.

Så här blev det inte över natt, det tog 40 år innan muslimerna flyttade fram sina positioner. Det här är vad som väntar er svenskor i ert eget land, ja SVERIGE. Hoppas att mitt facebook inlägg är kvar om 10-20-30 år för er som skulle skratta åt det jag skriver.

De som tror att det finns en mildare version av islam kanske förtjänar att hamna i samma situation som kvinnan på bilden. Det finns ingen mildare version av nazismen, det finns ingen mildare version av kommunismen och det finns INGEN mildare version av islam. Skulle jag bli censurerad och blockerad av facebook, vi ses om 30 dagar igen. Svenskar VAKNA, Sverige VAKNA.

Yavar Zand på facebook


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  • 1
  •  
  •  
  •