Skjutning i Trelleborg, fjärde skjutningen på en vecka

| 6 augusti, 2020

En tredje skjutning i Sverige ägde rum i Trelleborg under den sena onsdagskvällen. Det var vid 23-tiden som polisen larmades till Syster Jennys Väg. När polisen anlände till platsen så kunde de ganska snabbt lokalisera ett antal tomhylsor på platsen vilket bekräftade att det varit en skjutning på platsen för polisen. Enligt uppgift var detta den fjärde skjutningen den senaste veckan i staden. Polisen spärrade av platsen under natten och kallade in special-sökhund i sökandet efter gärningspersonen eller personerna.

De förhörde också personer som var på platsen som vittnen. Polisen vill också komma i kontakt med eventuella målsägare i ärendet. Men har inte kommit i kontakt med någon sådan ännu på torsdagsmorgonen.
Nu frågar man sig om polisen någonsin kommer i kontakt med någon målsägare i denna eller någon annan skjutning då tystnadskulturen i dessa kretsar är så total?
För den som troligen har blivit beskjuten är säkert inte någon ”vanlig Svensson” utan en kriminell som inte vill dra polisens ögon till sig.

https://www.expressen.se/kvallsposten/skottlossning-i-trelleborg-fynd-gjorda-pa-platsen/

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *