Stort polispådrag efter att man skjutits i Tensta

| 6 augusti, 2020

Vid halv ett-tiden under natten mot torsdagen så larmades polisen om en skjutning i Tensta väster om Stockholm. De startade upp en stor insats där flera patruller, ambulans var på marken och helikopter flög över området. När polisen anländer till platsen så finner de en man som enligt uppgift ska vara skjuten i de undre delen av kroppen. Mannen var enligt polisen vid medvetande när han fördes till sjukhuset.

Polisen har spärrat av ett stort område och försökte under natten bilda sig en uppfattning om vad som hänt. De har bland annat talat med personer som rört sig i området. De har förutom helikopter även använt sig av hundpatrull i sökandet efter en eller flera gärningsmän i området. Men vad detta sökande gett är inte känt. Ännu på morgonen var ingen misstänkt eller gripen i ärendet som polisen rubricerar som synnerligen grov misshandel.

https://svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/man-skjuten-i-tensta
https://www.expressen.se/nyheter/stor-polisinsats-i-tensta-/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *