INVANDRING OMÖJLIGGÖR ETT JÄMLIKARE SAMHÄLLE

| 8 augusti, 2020

“Den ett-tusen-sidor långa slutrapporten från Jämlikhetskommissionen försöker ta ett helhetsgrepp, men blundar för att stor invandring fullständigt omöjliggör ett jämlikt samhälle.

Utredningen erkänner att invandringen från ”kulturellt mer avlägsna länder” – byråkratiska för muslimska länder – har skapat problem för såväl statliga myndigheter, regioner och kommuner som fått ”hantera problem som det inte har funnits rutiner eller kapacitet för”.

Ja, de sju partierna som öppnade upp för fri invandring trodde att handhjärtan räckte och att de nyanlända, så fort de satte sin fot på svensk mark, skulle insupa de svenska normerna, sederna och kulturen. Även om det samtidigt hävdades att det inte finns någon svensk kultur.”

Läs i SAMTIDEN


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •