Två minderåriga knivskadade utomhus i Tyresö

| 8 augusti, 2020

Strax efter klockan ett under natten mot lördagen larmades polisen till Tyresö där två minderåriga knivskurits utomhus. Enligt uppgift ska den ena vara kritiskt skadad medan den andra ska ha lindriga skador. Obekräftade uppgifter säger att en av de skadade ska vara en flicka. Båda ska enligt uppgift ha förts till sjukhus. Polisen har anhållit en person misstänkt för brottet som polisen rubricerar som försök till mord.

Även denna person ska enligt uppgift vara minderårig och ska enligt polisen höras under dagen med försvarare. Även vittnen till händelsen ska under dagen förhöras i ärendet. Några ytterligare uppgifter i ärendet vill polisen inte lämna ut av utredningstekniska skäl.

https://www.expressen.se/nyheter/tva-till-sjukhus-efter-knivdad-i-tyreso-/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •