Sprängning vid butik i centrala Landskrona

| 10 augusti, 2020

Vid klockan 2.30 under natten till måndagen larmades polisen till en sprängning i centrala Landskrona. Det var vid en butik som sprängningen skett och när polisen kom till platsen konstaterade de att det varit en kraftig smäll. Enligt polisens jourhavande förundersökningsledare Anna Hildebrand så har det blivit materiella skador på butiken. Polisen spärrade av platsen och inväntar Nationella bombskyddet för att de ska säkra platsen samt göra en teknisk undersökning.

Enligt polisen ska ingen blivit skadad vid sprängningen som polisen initialt rubricerar som skadegörelse. Men rubriceringen kommer troligen att ändras efter bombskyddet undersökt platsen. Viken rubricering denna kommer att bli är i nuläget inte klart. För övrigt är poliserna förtegna om vad som hänt.

https://www.expressen.se/kvallsposten/kraftig-detonation-i-landskrona/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •