Hej Stefan Löfven, vad mer krävs för att du ska bli beredd?

är du medveten om att svensk polis i vissa orter måste eskorteras av sina poliskollegor för att komma helskinnade till jobbet? Är du medveten om att en 12-årig flicka mördats? Är du medveten om att det beror på gängkriminaliteten? Samma gängkriminalitet du med stor iver skulle bekämpa. 

2018 ville du inte helt utesluta att sätta in militär mot gängkriminaliteten. Du sa: ”Det är inte min första åtgärd att sätta in militär, men jag är beredd att göra vad som behövs för att se till att den grova organiserade brottsligheten ska bort.” 

Då undrar jag, vad mer krävs för att du ska bli beredd? Fler mord? Fler poliser som måste eskorteras? Det du sa då var som vanligt bara en lögn för att försöka lugna ner ett oroande folk.


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 2
  •  
  •  
  •  
  •  
  •