”Jag tror inte att resten av världen har hamnat i masspsykos och att Sverige har varit det enda nyktra landet”

| 11 augusti, 2020

Den enda existerande masspsykosen i världen äger Sverige. Ja, det låter hårt men likväl är det sant. För att ge några exempel: Ta agerandet, eller bristen av detsamma, kring de äldre och covid-19. Det är ett oerhört svek att man sa att man skulle skydda de äldre. Och gjorde precis motsatta. Och gör ännu. 

Ta migrationen, bristen på konsekvensanalys och alla brustna löften. Vad hände med Anders Ygemans löfte om 80 000 utvisningar? Ygeman ska nog vara glad att han har tilldelats en ny roll sedan det löftet. Nu slipper han konfronteras med sina tidigare självsäkra löften och uttalanden. Verkligheten visar oss nämligen något helt annat språk. Antalet tvångsutvisningar har i själva verket minskat kraftigt från redan låga nivåer.

Vi blev grundlurade av Ygeman och vi blir det av Tegnell och alla som står bakom den svenska covid-19-strategin. Tegnell beskrev andras länders nedstängningar som att ”alla blev tokiga” (under coronautbrottet) i sitt sommarprat. Ygeman och Löfven kallade alla som motsatte sig den ansvarslösa migrationspolitiken för rasister. 

Om man verkligen tycker att alla är tokiga eller rasister, och att man själv är de enda som inte är det, då borde man fundera lite över sig egen ”sanity”. Det är nämligen inte rimligt att alla andra alltid har fel, är tokiga eller rasister. I synnerhet inte med det facit vi har idag.

https://www.fplus.se/fd-statsepidemiologen-om-tegnells-mal-liv-hade-kunnat-raddas/a/RRJWdd


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 5
  •  
  •  
  •  
  •  
  •