Johan Westerholm: Fler lokala radikala kluster i Corona-krisens skugga

Svenska kyrkan, Muslim Aid. Montage.

Etableringen av lokala initiativ som resulterat i religiöst radikala kluster efter Svenska kyrkans uppstartskonferens ”En värld av grannar” har gått under radarn för många. Utvecklingen i Huddinge samt på Järvafältet är bara de två första mer synliga som med stor sannolikhet kommer följas av flera.

Etableringen av lokala initiativ efter Svenska kyrkans uppstartskonferens ”En värld av grannar” har gått under radarn för många. Men att islamistiska radikala organisationer tagit fördel av Corona-krisen börjar bli väl känt för de som bevakar miljön. Muslimska brödraskapets nätverksorganisationer, såsom Islamic Relief och Muslim Aid har nu börjat etablera lokala kluster på såväl Järvafältet som i Huddinge där de glidit in under civilförsvarets resurser vilket Ledarsidorna tidigare rapporterat om.

Johan Westerholm

Läs på Ledarsidorna


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *