Kulturarbetaren Pernilla Wahlgren rasar mot Amanda Lind – och flyger till huset i Malaga

| 13 augusti, 2020

Nyligen krävde Jonas Gardell kulturminister Amanda Linds avgång.

Någon som också anser att hon borde se sig om efter ett nytt jobb är artisten Pernilla Wahlgren.

– Jag tycker inte att Amanda Lind känns tillräckligt erfaren. Hon säger att hon absolut inte kommer kliva av, men gör något då, säger hon.

För många kulturarbetare har coronapandemin varit förödande då alla konserter, evenemang och föreställningar har ställts in eller skjutits upp för att förhindra smittspridning.

– Jag flög nyligen till Malaga och trodde man skulle ha lite egna säten bredvid sig, men det var jättetight med folk. Allt känns orättvist och tråkigt. Men jag är glad att jag har ”Wahlgrens värld” eftersom jag har ett annat jobb att gå till. Jättemånga artister sitter bara hemma och rullar tummarna. Jag ska inte klaga, jag klarar mig. Men det finns många i branschen som inte kommer att göra det.

Aftonbladet

Pernilla Wahlgren visar upp huset i Malaga


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •