40-årigt par misshandlats och rånats i sin bostad i Hjortsberg

| 14 augusti, 2020

Strax innan två natten till fredagen misshandlades ett par i 40-årsåldern i Hjortsberg svårt i eller anslutning till sitt hem då de rånades. Polis och ambulans tillkallades och innan paret fördes till sjukhus för vård så talade polisen med dem. Polisen fick då reda på att paret blivit slagna ned någon typ av tillhygge, men exakt vad är ännu inte känt.
Polisens presstalesperson vid polisens ledningscentral Calle Persson säger: ”Det rör sig dock inte om någon kniv.”

I samband med rånet ska gärningsmännen fått med sig en mobiltelefon.
Händelsen rubriceras som rån och grov misshandel. Enligt polisen finns ännu på fredagen ingen misstänkt eller gripen för dådet.
Detta är ytterligare en händelse som gör att man ifrågasätter talet om att Sverige blir tryggare och säkrare för vart år som går. Enligt mig blir det snarare allt otryggare och osäkrare för var dag som förflyter, för var misshandel, knivskärning eller sprängning som sker.

https://www.expressen.se/kvallsposten/par-till-sjukhus-efter-misshandel/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •