Grovt brott i Malmö, kvinna knivskuren och förd till sjukhus

| 14 augusti, 2020

Strax innan fyra på fredagsmorgonen larmades polisen till Hyacintgatan i Malmö där ett grovt brott ägt rum.
Polisens presstalesperson Calle Persson säger: ”Det är en knivskärning, men mer kan jag inte gå in på.”
Knivskärningen ska ha ägt rum inomhus och offret ska enligt uppgift vara en kvinna. Hon är förd till sjukhus med ambulans men hennes skador är inte kända. Enligt polisens hemsida ska händelsen ha inträffat i eller i anslutning till en lägenhet. Och platsen ska vara avspärrad.

Enligt Calle Persson vill polisen inte yppa mer om knivdådet då gärningsmannen fortfarande är på fri fot och de inte vill vill låta honom veta vad de vet. Knivdådet utreds som försök till mord alternativt dråp, men enligt polisen kan brottsrubriceringen komma ändras senare.

https://www.expressen.se/kvallsposten/kvinna-knivskadad-i-malmo-garningsman-pa-fri-fot/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •