Johan Westerholm: Staten vs Aron Flam: 1-2 i uppvärmningen

| 14 augusti, 2020

Beslutet i Patent-och marknadsöverdomstolen var en delseger i uppvärmningen i målet Staten vs. Aron Flam då domstolen beslutade att häva beslaget av Aron Flams bok “Det här är en svensk tiger”. Men en seger i uppvärmningen inför huvudförhandlingen är inte en seger per se. Det kan möjligtvis ge en indikation om utfallet i första ronden av huvudförhandlingar som äger rum i Stockholms tingsrätt enligt kallelse till Flam den 24 september.

Johan Westerholm

Läs på Ledarsidorna


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •