Ytterligare en skjutning i Sollentuna

| 16 augusti, 2020

Under den tidiga söndagsmorgonen kunde man läsa en kort notis på SVT:s webbsida att det skett ytterligare en skjutning i Sollentuna. Det var en man i 20-årsåldern som blev skjuten i benet av en maskerad gärningsman i ett fordon. Mannen tog sig själv till sjukhuset för att söka vård för den skadan han hade, och det gjorde han vid 23-tiden. Skjutningen ska ha ägt rum utomhus i Sollentuna. Men när är inte helt utrett då det tog 20-åringen två timmar innan han sökte vård. Polisen säger att det är oklart om hur pass skadad 20-åringen är, men de har startat en förundersökning om grov misshandel i ärendet.
Enligt polisen så är denna skjutning ytterligare en skjutning i den allt längre raden av sådana i Sollentuna med omnejd.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/man-i-20-arsaldern-skjuten-i-sollentuna?fbclid=IwAR0C687VSrpZLCR_tMnTbUkih11WwhCvIP_gCphD4Dv2LtqxXL2052_EmZM

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •