20-årig man hittad skjuten i Spånga

| 20 augusti, 2020

Polisen larmades till ett bostadsområde i Spånga vid 7.30-tiden på torsdagsmorgonen efter att en person ringt och sagt att den hade påträffat en livlös person utomhus. När polis och ambulans kom till platsen konstaterade de att mannen var död. Enligt polisen är den döde mannen i 20-årsåldern och han ska ha haft skottskador på kroppen. Platsen där 20-åringen hittades spärrades av och polisen inledde en teknisk undersökning av platsen. Polisen har även genomfört en dörrknackningsoperation i området för att få eventuella vittnesuppgifter om brottet.
Polisens presstalesperson i Stockholm Per Fahlström sade på morgonen: “Det är ett omfattande utredningsarbete som pågår där ute.

En förundersökning om mord har inletts och mannen är identifierad, och anhöriga är underrättade.
En av de boende i området är Jenny Edenberg, hon säger sig vara orolig efter händelsen och sade detta till SVT:s utsända: “Det är obehagligt att det är så nära. Man blir orolig i och med att mina barn tar den här vägen varje dag. De är ute sent på kvällarna. Jag känner oro av att gå ut sent på kvällen för att rasta min hund. Det är hemskt att det kan ske mitt i ett bostadsområde. En annan som Expressen talat med säger att man varken hört eller sett något, Denne beskriver också att det är ett lugnt bostadsområde.
Enligt uppgift från polisen fanns det vid två-tiden ingen misstänkt eller gripen för dådet.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/dod-person-hittad-i-spanga-1
https://www.expressen.se/nyheter/man-hittad-dod-misstankt-skjuten/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •