Sverige – landet där explosioner är det nya normala 

| 20 augusti, 2020

En helt vanlig morgon i Sverige 2020. Långt borta är stadens trygghet. Hur många fler explosioner som ska behöva inträffa inne i bostadsområden innan ansvariga ministrar Morgan johansson och Mikael Damberg börjar visa lite ryggrad vet ingen. Det är väl först en massdöd inträffar som de visar handlingskraft. Fast först måste de lägga väsentlig tid på att skylla på Alliansen och SD.

Skämmes tame fan!


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

1 En tanke på “Sverige – landet där explosioner är det nya normala 

 1. Carl den 12

  När vi ändå lever och bor i detta land både politiker och Gud övergivit för längesedan, så bör vi i dessa tider döpa om gator, med tanke på att Sveriges statyer utav kulturarv provocerar somliga, mer än att kriminaliteten, våldet ökar medans landet är under attack❗❗❗

  Calle som försöker överleva Göteborg, önskar se att min gamla gata Linnégatan, skiftar till Leningatan och att ha en gata som heter Godhemsgatan, rimmar dåligt med verkligheten i Göteborg och ger en missvisande bild av staden.
  Brunnsparken Nordstan 5:ans köpcentrum, bör skifta namn till Önskebrunnsparkens 24 7 drogstore.
  Andra Långgatan, blir såklart Langgatan osv.
  Vad är det som gör att vissa verkar leva i illusionen, att dessa lever tryggt år 2020 i Sverige❓❓❓

Kommentarer är stängda.