Tonårig pojke död efter misshandel i Huskvarna

| 21 augusti, 2020

Polisen i Jönköping larmades vid 18-tiden under torsdagskvällen till stadsparken i Huskvarna. Enligt inringaren skulle en person blivit misshandlad på platsen. När polisen och ambulans anlände till platsen så fann de en svårt skadad pojke i övre tonåren. Enligt uppgift så inleddes sjukvårdsinsatser på platsen, pojken fördes sen till sjukhus. Polis och ambulans fick också ta hand om inringaren som enligt uppgift var svårt chockad.

Senare på kvällen meddelade polisen att den svårt misshandlade tonåringen avlidit av skadorna han fått vid misshandeln. Enligt polisen så ska han haft skärskador och sårskador på överkroppen. Vilket vapen som orsakat skadorna kunde polisen inte under gårdagen säga och även om de kunde det vill de inte påverka vittnen genom att säga det.
De anhöriga hade underrättats om dödsfallet.

Den misstänkta brottsplatsen spärrades av och har under torsdagskvällen undersökts av tekniker.polisen använde även hundpatruller i sökandet efter bevis. Och de höll under kvällen bilda sig en bild av brottet. Polisen har också förhört vittnen från parken.
Vid 19-tiden meddelade polisen att de gripit en man i 20-årsåldern. Mannen ska sedan tidigare vara känd av polisen. Men polisen uteslöt inte under torsdagskvällen att det kunde vara fler gärningsmän eller medgärningsmän.

https://www.expressen.se/gt/person-allvarligt-skadad-efter-misshandel-en-gripen/
https://svt.se/nyheter/lokalt/jonkoping/valdsbrott-i-huskvarna-en-gripen

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *