Ynkedomen Stefan Löfven höll sommartal under tiden …

| 24 augusti, 2020

…fortsatte det Nya Sverige att visa upp sin grymma sida. Två pojkar hittades på en Kyrkogårdsgatan i Stockholm. Avklädda och utsatta för en tortyrliknande misshandel som varade hela natten, fann man dem. Under morgonen greps två män och sitter nu anhållna för grov misshandel och människorov. https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/dOoqJ1/pojkar-kidnappades-och-misshandlades-grovt-pa-kyrkogard

Under tiden Stefan Löfven höll sitt sommartal och pratade om hur vi lever i prövande tid, jagade ett barn under tio år andra barn med kniv. Polis i tjänst skriver på twitter: ”Fantastisk kväll i statens tjänst, kör hem minderårig för att han sprungit och jagat andra med kniv, hans mamma möter oss och lyckas med bedriften att hota patrullen då det tydligen är vi som gjort fel, inte hennes son. Vissa ger livet en svår start.” https://twitter.com/erucolindot/status/1297638696892747777?s=21

Under tiden Stefan Löfven höll sitt sommartal och pratade om vår prövande skrev Helena Hedlund om ”swischhororna” som ska jagas: ”Under senaste året har det klagats på de så kallade ”Swish-hororna”, det vill säga de fria skribenter som får ekonomiskt stöd genom gåvor från privatpersoner. Justitieminister Morgan Johansson har förgäves försökt inskränka yttrandefriheten, men utan att lyckas få igenom den önskade lagstiftningen. Men nu tycks man ändå ha hittat en väg att nå det önskade målet, även om det innebär att gå bakvägar.” Nu ska kritiska röster tystas med hjälp av Skatteverket. http://helenaedlund.se/kriget-mot-swish-hororna-har-inletts/

I sitt tal upprepade Stefan Löfven att mycket måste göras och att det som måste göras måste göras tillsammans. Vad exakt som måste göras framkom aldrig, endast att allt måste ske tillsammans. Efter sex år som statsminister konstaterade sonika Löfven att ”vi ska bygga ett bättre Sverige än det vi hade innan.” 

Under tiden Stefan Löfven pratade om det nya bättre Sverige utsattes Marita Lindholm, 49, för ett hemskt brott. Hon hade modet att ställa upp på att vittna mot en återfallsförbrytare i domstol.

Samma morgon det skulle ske blev hennes hus beskjutet med automatvapen – ett skott träffade 30 centimeter från hennes dotters säng. https://www.expressen.se/nyheter/krim/marita-skulle-vittna-huset-beskots-med-automateld/

Under tiden Stefan Löfven inte klarade av att kläcka ur sig en vettig uppläst rad, ljög hans justitieminister Morgan Johansson. ”Vi har fler poliser än någonsin” utan att ta hänsyn att Sveriges befolkning vuxit och att antalet poliser per capita är lägre än någonsin. Lägst i hela EU för att vara korrekt. Detta samtidigt som Sverige ligger i topp i grov brottslighet/skjutningar. https://twitter.com/johanforssell/status/1297622570464874503?s=21

Under tiden Stefan Löfven pratade om ”tillsammans” och ett nytt bättre Sverige gnällde Ann Ramberg om sin ”fattigdom” som barn. En promenad till lyxvaruhuset NK var hennes upplevda fattigdom. Samma Ramberg som från sitt elfenbenstorn hävdar att alla äldre människor måste göra avkall på sin välfärd för att Sverige ska klara migrationen. En poserande överklassdam med bristande empati och humanistisk känsla ges alltså utrymme om att prata om sin fattigdom i Löfvens kommande bättre Sverige. https://twitter.com/sofielowenmark/status/1297561693208350721?s=21

Det var en ynkedom att lyssna på Stefan Löfvens upplästa rader. Han hade inget att säga eftersom han själv aldrig tänker eller vet någonting om någonting. Han vet förmodligen inte ens att i Som Sverige så skryter kriminella om att man använder sig av ungdomar som får status av att de maximalt får fyra år på ett Sis-hem. De får alltså begå många av de vidriga vi tvingas genomleva och läsa om. 

Stefan Löfven är en ynkedom


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

1 En tanke på “Ynkedomen Stefan Löfven höll sommartal under tiden …

 1. ulf

  Löfven och hans ihoprafsade patrask till regering ger sig inte förrän befolkningen är utbytt,landet raserat av våld och bränder och vårt kristna kulturarv utplånat helt.Då har de uppnått sitt mål med att förinta ett tidigare välmående land som Sverige.Alla regeringspartier är skyldiga,C och L i synnerhet.
  Ynkedom är också att ingen sk opposition finns,M och Kd gläfser lite pliktskyldigt ibland,endast SD bedriver opposition,och framlägger utmärkta förslag men blir nedröstade.Övriga partier följer Löfven som åsnor när han delar ut några morötter.Ren ynkedom var ordet.
  Löfven får väl bjuda sina stödpartier på korv o bröd,de låter sig säkert väl smaka, när han sitter och skriver sina memoarer ” Hur vi S och övriga äntligen raserade Sverige ” och skapade ett nytt u land……??visst är det ynkligt men än mer sorgligt att bevittna för en vanlig svensk skattebetalare.

Kommentarer är stängda.