Löfven bröt löfte – igen. Asylinvandringen kvar på samma nivåer.

| 25 augusti, 2020

Det förvånar mig och har gått mig förbi att S röstade Ja till bibehållen nivå på asylinvandringen. I januari sa Stefan Löfven att ”antalet asylsökande ska bli rejält många färre”. Vad hände mellan januari och augusti när S röstade för bibehållen asylinvandring? 

Det var MP som hände, det vet vi idag. Socialdemokraterna har blivit ett maktparti med Stefan Löfven i spetsen som gör allt för att behålla regeringsmakten, kosta vad det vill: tryggheten, välfärden och tilliten till svensk politik. 

Stefan Löfven tillåter sig hunsas av ett extremparti. Vi får hoppas att Socialdemokraternas agerande gör ont hos de sansade och verklighetsförankrade gråsossar uti landet. För de finns därute, även i den innersta kretsen. Något måste förändras, i synnerhet Socialdemokraterna. 

https://twitter.com/MariaStenergard/status/1291733401104523266?s=20


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp