Nystartade Arabiska Partiet välkomnar nu även icke-araber – men fortfarande är alla religiösa symboler förbjudna

| 25 augusti, 2020

ProjektSanning fortsätter att ha kontakt med det nystartade Arabiska Partiet. PS mål är att få en längre intervju med partiet, men i nuläget gå vi sakta fram och nöjer oss med sporadisk kontakt via messenger.

Nyheter är att partiet nu välkomnar även icke-araber. Vidare är fortfarande alla former av religiösa symboler och klädesplagg förbjudna inom partiet.

Arabiska Partiet vill enligt deras program införa asylstopp, men ge permanent uppehållstillstånd till alla som idag endast har tillfälliga uppehållstillstånd i Sverige. Det går också att läsa att partiet inte tänker bry sig om EU:s regelverk(!?).

“…Därför kommer vi att verka för totalasylstopp i asylpolitiken från och med dag ett i riksdagen. Samtidigt vill vi att de som har tillfälliga uppehållstillstånd skall få paramenta. Det är inte mer än rätt. Människor är inga föremål. Vi kommer inte bry oss om EU:s regelverk. Sveriges medborgare och flyktingars liv går före regelverk.”

 

Kraven för medlemskap finns på hemsidan:

Tidigare artikel i PS

Arabiska Partiets politik


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •