Polis larmad efter skottlossning i Vivalla, inga spår efter förövarna.

| 26 augusti, 2020

Strax innan klockan 23 på tisdagskvällen så fick polisen flera larm om skottlossning i området kring Baronbackarna i Vivalla i Örebro. Och att det inte rörde sig om ett falsklarm kunde en av polisens hundförare intyga då han befann sig i området på ett annat uppdrag. Enligt honom var det fyra till fem skott som avlossades. Dock inte från något automatvapen enligt honom. Polisen ryckte ut till området men kunde inte lokalisera platsen och heller inte hitta någon skadad i området under gårdagskvällen och natten.

De har dock talat med vittnen om händelsen och startat en förundersökning angående grovt vapenbrott. Ännu vid sju-tiden på onsdagsmorgonen hade det heller inte kommit in någon skottskadad till sjukhus. Polisen sade under natten att de skulle invänta dagsljus eller eventuella tips innan de fortsätter undersökningen. För enligt dem är det inte första gången som det hörs skottlossning i området och då har det varit någon som provskjutit vapen mot någon vägg och det kan ha varit så denna gång också.

https://www.expressen.se/nyheter/larm-om-skottlossning-i-orebro/
https://svt.se/nyheter/lokalt/orebro/larm-om-skottlossning-i-orebro-1

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •