Barn våldtas och du är tyst Löfven

När det Nya Sverige drabbar svenskar är du tyst. När två väluppfostrade svenska pojkar som är på väg hem, och som varit i kontakt med sina föräldrar för att medddela att de är på väg hem, våldtas, torteras, läggs i en grop, blir slagna i huvudet, knivskärs i benen, blir stampade på, tänkte jag att den här gången måste du väl ändå förstå att det är viktigt att du visar dig och uttrycker din avsky och ditt förakt över alla de fruktansvärda brott som svenskar utsätts för. 

Jag förstår nog vad det handlar om. Offren var svenskar och gärningsmännen hade utländsk bakgrund. Precis som vid Ikea-morden. Precis som vid förnedringsrån där offren kissas i munnen. Precis som vid alla gruppvåldtäkter. Vi har sett det växa fram, utländska kriminella som ger sig på svenskar, våldtar, misshandlar, förnedrar och rånar. Och nu detta. Ett dåd som knappt ens går att beskriva i ord. Men du, du såg det inte komma. 

Du kan bara se vissa brott. När morden i Trollhättan inträffade var du tvärtom snabb med att fördöma och tillsätta särskilda utredningar för motverka rasismen i samhället. När en moske brann gick du i taket och fördömde. När det sedan visade sig handla om smörgåsgrill och inte om hatiska svenskar, var du tyst. 

Om du ska fördöma en avskyvärd handling, vill jag fråga dig varför du väljer bort vissa handlingar och går i första ledet för andra? 

När jag skriver det här är det några år sedan Magnus Betnér försökte med sin folkuppfostring på YouTube – ” – Jag upprepar: Sverige har aldrig varit tryggare än det är nu. Det som är farligt är rädda människor. Rädda människor kan inte tänka klart.” 

De rädda var alltså de farliga, inte de som i timmar utsätter två skötsamma unga svenska killar för det mest brutala man kan tänka sig. 

Sverige och svenskar plågas just nu av det brutala våldet, och självklart – vi är rädda men kanske framför allt förbannade. Då gömmer du dig Stefan Löfven, nej förlåt inte riktigt. Det har brunnit i Polarfabriken i Älvsbyn, dit far du såklart. Det är faktiskt inte värdigt en statsminister.

Sverige skakas av det ena brutala dådet efter det andra, och det borde även skaka om dig Löfven. Trots den våldsamma samhällsutvecklingen är det viktigaste för dig makten, att bara ha den. 

Du är ingen ledare Stefan Löfven. Du klarar inte av att lämna dina färdigskrivna tal och tala med skarp stämma om ett Sverige som inte accepterar att svenskar råkar illa på grundval av att de är svenskar. Ingen ska behöva råka illa ut i Sverige på grund av sin härkomst, ingen! 

Denna normalisering av grova brott och förkastliga handlingar tvingas vi acceptera. I Sverige kan ingen, kvinna eller man, gammal eller ung, etnisk svensk eller av utländsk härkomst vistas ute i trygghet. 

Men vad som än händer går vägen till vårt lyckorike via den politik Socialdemokrater driver. Och inte att förglömma, vis debattörer som Linda Snecker som på twitter skriver: ”Att lagstifta om längre straff för vissa brott kommer dock aldrig att vara lösningen.  I stället behövs ett helhetsgrepp på och en kraftansamling för det brottsförebyggande arbetet samt en satsning på den gemensamma välfärden.”

Det är många som hört sig av sig till mig, svenskar, iranier, irakier, muslimer, asiater m.fl som undrar varför helv@te ingen gör något åt våldet. Vad ”fan” är det med er, skrev en person till mig. Vad ska jag svara, jag är inte landets statsminister?

Madeleine Lilja Rönnquist


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Barn våldtas och du är tyst Löfven

 1. Dan Astrom

  Dax att införa dödsstraff… 🙊🙉🙈
  Dessa gärningsmänn i ärendet på kyrkogåtden i Solna har förbrukat sin existens bland oss samhällsmedborgare.
  Det skulle troligen hjälpa offren att må bättre då dom då skulle få känna hämndens söttma… 🖒😎

  Svar
 2. ulf

  När Löfven kan bli statsminister,med aktivt stöd av Lööv,Löfvin och Sabuni,så inser nog de flesta med något förstånd kvar att samhället går mot total mångkulturell kollaps och rasering av Sverige.
  Hur kan Löfven tro att svenskar skall kunna känna ett uns framtidstro efter sina lallande och intetsägande färdigskrivna sk tal som han knappt klarar av att läsa upp när han måste prata samtidigt 🙄🙄🙄
  Alltmedan kaoset breder ut sig i hela Sverige !!! och denna pajasregering tycker att det går åt rätt håll när det går fullkomligt åt he e med landet.

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *