Det här blev sämre än vi anat 

| 29 augusti, 2020

Vem äger egentligen Sverige? Är det skötsamma skattebetalare eller de extrema och våldsverkarna? Statsministerns tystnad är svaret på den frågan. 

Ett 20-tal bränder, bilar som sattes i brand och poliser som skadades. Muslimer, kristna och judar som gjorde gemenskap sak och markerade mot våldet, ett problem dock. Allt iscensatt av imamen Salahuddin Barakat som med hjälp av så kallade liberaler på DN, lyckades med konststycket att förmedla bilden av sig själv som god och inkluderande. När han i själva verket står för att det är rätt att döda den som lämnar islam, som tycker att skaka hand med en kvinna är fel och som applåderade Erdogans beslut att omvandla en kyrka till moskée. En ultrakonservativ hycklare som DN gärna lutar sig mot när de ska sätta bilden av ett Sverige där muslimer, kristna och judar samarbetar i kampen mot våldet. ”Det här blev bättre än vi tänkt”, sa en överlycklig Salahuddin Barakat fullt medveten om vad egentligen tycker om det sekulära Sverige och andra trosuppfattningar. https://projektsanning.com/2020/08/29/tino-sanandaji-vad-tror-ni-kommer-journalistkaren-losa-problemen-de-sjalva-skapat/

Muslimska radikala på våra gator i Malmö och en ultrakonservativ muslim på första sidan på DN. Öppet judehat i fredagens kravaller i Malmö. I ett videoklipp kan vi man höra radikala och delvis maskerade män och kvinnor skandera den grova antisemitiska ramsan ”Å judar, kom ihåg Khaybar, Muhammeds armé kommer att återvända”. Khaybar var ett historiskt slag där muslimer slaktade judar. 

DN måste vara överlyckliga idag, liksom imamen Salahuddin Barakat, som tillsammans satte låtsasbilden av att muslimer, kristna och judar vara emot Koranbränning. Själv tänker jag att det är synd att de muslimer, kristna och judar som städade Malmös gator efter fredagens kravaller, aldrig syns i media.  Ni vet den där tysta majoriteten som skuffas undan därför att svensk media väljer att luta sig mot dem de aldrig borde luta sig mot. 

En bra dag för det sekulära och inkluderande Sverige? Knappats. Vem bryr sig tänker kanske många? När inte ens landets statsminister gör det. En statsminster som är snabb att skylla gängmorden på fattigdom eller rika ungdomar i Djursholm men som inte säger ett ord om en 12-årig flicka som skjuts ihjäl, om unga killar som våldtas på en kyrkogård i Stockholm under tortyr eller om det öppna judehatet under fredagens kravaller.

https://projektsanning.com/2020/08/29/oppet-judehat-under-kravallerna-i-malmo-staden-som-vill-inratta-ett-forintelsemuseum/


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 5
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp