Alex Schulman – landets fiende nr 1?

| 30 augusti, 2020

Vilket strunt Schulman skrivit i Expressen om Johan Forsell (M). Kan han inget annat än att snacka skit om högern? Det börjar bli tämligen tjatigt. 

Schulman skriver anklagande om att Forsell liknar Åkesson, ja det är förstås i hans värld hemskt och ett ”viktigt” argument att använda för att mobba Forsell. Och raljera över våldets utveckling i Sverige. 

Det stannar inte där. Han anklagar Forsell för att vara ”monoton i sitt rytande, så infernaliskt upprepande att en kuslig tanke inte lämnar” honom ifred. ”Är han verkligen en riktig människa”, frågar sig Schulman? Sedan matar han på om att Forsell är skapad av främmande makt, en avatar placerad i opposition för att destabilisera landet. 

De som destabiliserar landet är skribenter som Schulman, glatt påhejade av en tokig rödgrön sörja som tycker det är oacceptabelt med våld och antisemitism i teorin. I övrigt struntar de högaktningsfullt i vad som händer. Unga killar kan våldtas och torteras, radikala kan i trygghet fortsätta skandera hat mot judar och välfärden och tryggheten kan utarmas av dem och det Schulman vurmar för. 

Schulman skriver raljant, är kompromisslös och en nyttig idiot till de som verkligen vill Sverige illa. Han ska knappats prata om vem som splittrar. Han gör inget annat än agerar populistiskt för att polarisera landet. Och det gör han i trygghet i sitt Eiffeltorn, till bredden fyllt med designade möbler långt från våldet och hatet mot judar och svenskar.

https://www.expressen.se/kronikorer/alex-schulman/ar-m-toppen-en-avatar-fran-frammande-makt/


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp