Arabiska partiet vill kasta ut svenskar

| 31 augusti, 2020

Så har de visat sina rätta färger. Det nybildade partiet Arbiska partiet säger på sin Facebook att SD-väljare har sämre förmåga till att inhämta kunskap och att svenskar som inte uppskattar mångkultur kan säga upp sitt medborgarskap och flytta. De går så långt som att säga att de vill utforma ett utvandringsprojekt för svenskar för att på så vis underlätta integrationen och gemenskapen i Sverige. Om Socialdemokraterna säger de att en röst på S är en röst på fortsatt förtyck. 

Nog förstår man att de vill locka invandrargrupper, muslimer, radikala liberaler och dem som försvarar mångkulturen även då den visar upp sitt fula tryne. Men någon rim och reson måste de ha. Att attackera svenska skattebetalare och tidigare generationer av svenskar som byggt landet, bäddar bara för hat och splittring. För att inte tala om vad de säger om SD-väljare. Skulle de ha svårt med kunskapsinhämtning enbart därför att de kritiserar invandringen och det som pågår i Sverige? 

Att den så kallade humanitära stormakten, välgörenhetslandet Sverige, som inte bara vill vara hela världens moralväktare utan även ett föredöme beträffande invandringen, genomgått så stora negativa sociala och kulturella förändringar just på grund av den ansvarslösa invandringen vilket i sin tur bidragit till en mångkultur som faktiskt inte fungerar, har inget med svenskar som kritiserar just det att göra. 

Exakt på vilket sätt skulle integrationen underlättas av att kasta ut svenskar? Skulle det lösa den grova kriminaliteten, hedersvåldet, förnedringsrånen, våldtäkterna, skjutningarna, omöjligheten att bränna Koranen? Arbetslösheten? De dåliga skolresultaten? Kriserna inom polis och sjukvård? Nog har Sverige som många av oss minns det försvunnit men det betyder inte att vi ska acceptera det land som nu håller på att växa fram, tvärtom.

Vad de säger är de vill avskaffa integration som politiskt mål och att den ska ersättas med en utrensning av svenskar som kritiserar mångkulturen så att invandrargrupper ostört kan odla sin egen kulturella och religiösa särart utan att behöva förhålla sig till det svenska eller anpassa sig till det svenska samhället. 

Det Arabiska partiet uttalanden gör dem farliga eftersom det är uppenbart att de bygger sin politik på enfald och hat.

De visar med sina uttalanden att de är helt ovilliga att ta tag i problem kopplade till migration och integration. 

Sverige har blivit ett idiotins och enfaldens land. Vad kommer härnäst?


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

4 tankar på “Arabiska partiet vill kasta ut svenskar

 1. villvaraanonym

  Jag undrar om riksdagspartierna kommer att ha synpunkter på Arabiska partiets åtgärdsförslag att “arrangera ett utvandringsprojekt för svenskar som inte gillar läget [i Sverige]”.

  Det är nog inte förvånande om Centerpartiet faktiskt håller med Arabiska partiet med tanke på deras aversion gentemot Sverigedemokraterna, för att inte tala om Alternativ för Sverige. Dessutom, så vida de inte har ändrat ståndpunkt, har Centerpartiet i och med Lööfs uttalande i SVT (2014) ett långsiktigt samhällsmål att låta upp till 30 miljoner migrera till Sverige, vilket innebär att svenskar kommer att bli en minoritet.

  (Det är väl på grund av just SD som får Lööf att betrakta en svensk som rasist när denne har börjat känna en allt större samhörighet med sitt eget folkslag i ett Sverige under demografisk förändring. Det är något skrämmande att Lööf — inklusive statsministern, apropå hans senaste utspel i samband med Dagens Nyheters reportage 8/8 — anser att svenskar som känner på detta viset ska bekämpas av svenska staten och samhället i stort. Vilka åtgärder anser Lööf, och statsministern, vara behövliga för att….. Vad? Ändra på dessa svenskars självbild, synen på svenskhet? eller få tyst på dem?
  Vad kommer åtgärderna bestå av? högre statliga bidrag till Näthatsgranskaren? värdegrundskurser á la “White Privilege courses” i USA? uteslutningar från institutioner (med syftning på SD och svenska fackförbund)?
  De som vägrar delta, ska de tvingas? med hot om avsked? Ska Alternativ för Sverige inte tillåtas delta i valet 2022? med hänvisning till värdegrunden? att de inte följer demokratins principer?
  — Oavsett, bör makthavarna komma ihåg att tvång och fördömanden leder till mindre frihet. Men visst, inte har en svensk “rasist” rätt av vara fri…. eller har den det? Det kan tänkas att det är just det som visar huruvida medborgare har viljan att acceptera demokratins principer, en betygssättning skulle man kunna säga eller ett mått på kvaliteten av medborgarnas förmåga att respektera demokratin i praktiken, om de låter en pacifistisk rasist känna sig fri. Det är därmed inte länge en uppgift enbart för politiker att upprätthålla demokratins principer; det är numera i minst lika stor utsträckning medborgarnas ansvar. Exempelvis att avstå från att använda Internet som folkdomstol och låta statens rättsväsende sköta det offentliga dömande. Eller när den internetska miljön används som 1800-talets skampåle, en reell skam då vuxna ska föregå med gott exempel och vara ett föredöme för barn och tonåringar.)

  Moderaterna kanske får problem eftersom deras synpunkter riskerar att gå stick i stäv med deras tidigare partiledare Reignfeldts åsikt att Sverige numer “ägs” av invandrare (TV4 2014).

  Vad som kommer att hända härnäst med svenskarna i framtiden är kanske det som hände amerikanerna: invandrarna tog över deras samhällen och hänvisade dem till reservat där de nu kan känna samhörighet med sin etnicitet, bejaka sin kultur samt utöva sina traditioner.

  Det skulle innebära att svenskar (som en av europas olika folkslag/etniciteter) och deras traditioner och sätt att leva inte längre anses ha något värde i en värld av många etniciteter och kulturer och i en framtid bara kommer att kunna upplevas på vissa orter, i museum (t.ex. på Skansen i Stockholm) eller just i reservat.

  Det kanske inte är helt fel: om människor inte kan leva på samma plats är det bättre att separera, det gör ju människor spontant ändå.

  Jag kan tänka mig att framtida generationer, i en värld som sedan Columbus krymper hela tiden och där hela jorden kommer att betraktas som en enda stor mångkultur, kommer att tycka att det var en tragedi att en halv kontinents olika folkslag och dess kulturer (dessutom den moderna civilisationens vagga) omvandlades av politiker och andra till olika varianter av mångkultur — och frågar sig om den förändringen verkligen var demokratisk och hade folklig förankring? och att turisterna förmodligen inte hade slutat komma om integrationen hade sköts av folken själva (om, när, hur) utan inblandning av politiker som av godhet och visioner valde att bortse från den mänskliga naturen i sociala sammanhang.

 2. Maria T S

  Detta är HAT mot svenska befolkningen vilket tillåts av idiotvänstern 🙁

 3. Esmeralda

  Aså vad fan är det här Jag är inte svensk jag kommer från bosnien och är glad att jag fick komma och stanna i sverige. men det här var helt galet de kan inte bara ta landet över. Det här är svenskt land ich kommer alltid att vara det starkas svenskar som är snälla och släpper alla i landet och får den värsta av det.

Kommentarer är stängda.