BITTE ASSARMO: Sveriges radio talar med muslimsk röst och iakttar ett islamiskt synsätt på samhället

| 1 september, 2020

“När Sveriges Radio rapporterar om upploppen i Malmö under den gångna helgen råder det ingen tvekan om var de står i debatten om yttrandefrihet kontra sådant som antidemokratiska hädelselagar. Istället för att förhålla sig neutrala väljer de att tala med muslimsk röst och ett muslimskt synsätt på samhället. När inslaget om Malmö påannonserades i P1 Morgon måndagen den 31 augusti sa uppläsaren, med mycket allvarligt tonfall:

 

”Vi ska till Malmö, det har ju varit en orolig helg där. Det var i fredags, efter att flera personer, bland annat från det danska partiet Stram kurs, skändat koranen som protester övergick i våldsamt upplopp”.

”Skändat koranen”. Inte ”bränt en koran, vilket är en kränkning för många inom islam”. Utan ”skändat koranen”. Punkt.”

Bitte Assarmo

Läs i Det Goda Samhället


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal: