35-årig man allvarligt skadad efter skjutning i Kristianstad.

| 2 september, 2020

Skjutningarna i Sverige fortsätter i oförminskad hastighet. I dag rapporteras det om att en 35-årig man skadades allvarligt vid 3.30-tiden under natten mot onsdagen i en skjutning i Gammelgården i Kristianstad. Enligt polisen ska mannen blivit skjuten i ena benet. Mannen fördes till sjukhus i ambulans men hur skadeläget för honom är inte helt känt. Han ska dock enligt polisen inte vara livshotande skadad. Platsen spärrades av och tekniker och en vapenhund har sökt på platsen och i omgivningen under onsdagsmorgonen.

Enligt uppgift har fynd gjorts på platsen som tyder på att det varit skarp skottlossning på platsen. Polisen säger att de hittat tomhylsor.
Polisens presstalesperson Kim Hild säger: ”Vi har en del vittnesuppgifter, det är personer som har hört skottlossning på platsen.”
Men vad dessa vittnesuppgifter gett är inte klart än. Polisen rubricerar skjutningen som försök till mord alternativt dråp. Ännu på onsdagsförmiddagen har polisen ingen misstänkt eller gripen i ärendet.

https://svt.se/nyheter/lokalt/skane/man-i-kristianstad-skottskadad-i-natt
https://www.expressen.se/kvallsposten/skottlossning-i-kristianstad-man-allvarligt-skadad/

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •