Knivdåd i Alby, man hittad svårt knivhuggen av polispatrull

| 2 september, 2020

Strax före klockan 23 på tisdagskvällen så hittade en polispatrull av en slump en svårt knivhuggen man i 30-årsåldern utomhus i Alby i Botkyrka kommun. Enligt polisen var mannen vaken och talbar när han påträffades, men han hade ett antal stickskador på kroppen och fördes till sjukhus. Polisen startade en större insats efter påträffandet där bland annat hundpatrull och helikopter medverkade. Denna insats har pågått under stora delar av natten mot onsdagen.

Brottsplatsen är avspärrad och polisen har gjort vissa fynd. De vill dock inte yppa något om vad för fynd de gjort. Polisen har även under kvällen och natten förhört eventuella vittnen till händelsen. Enligt initiala uppgifter till polisen ska mannen blivit av med tillhörigheter i samband med knivdådet och det rubricerades då som grovt rån. Men denna rubricering har senare ändrats då det framkommit att uppgifterna var fel och han inte blivit av med något.

Brottsrubriceringen har nu ändrats till synnerligen grov misshandel. Vid 5.45-tiden var teknikerna klara på platsen och avspärrningarna togs bort. Polisen meddelar också då att de ännu inte har någon misstänkt eller gripen i ärendet.

https://svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/man-hittad-knivskuren-i-alby
https://www.expressen.se/nyheter/just-nu-man-ranad-knivhuggen-flera-ganger/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *